Sobre mi



AtentamenteSuya es una marca de bisutería y complementos en papel.

La diversidad y la calidad de los materiales con las que han sido elaboradas cada una de las piezas, unido al proceso de elaboración totalmente artesanal, las convierte en piezas únicas, llenas de encanto y de personalidad que transmiten la pasión y dedicación con las que han sido creadas

Todas las piezas que encontrareis aquí están realizadas con materiales originales y de calidad para hacerlas únicas. Son piezas nacidas de un momento muy especial o de uno de la nada para darle una forma, un color... para hacerlas irrepetibles y muy especiales.

Diseñar suenos me apasiona!!! Si tienes una idea, propuesta, encargo, le daremos forma o si simplemente quieres saludarme, me encantará!!!











Hoooola!!

http://vimeo.com/49066254

dimarts, 29 de març del 2011

fermallsD

donut fieltro beig
♥♥
Un fermall de feltre

Un broche de fieltro

Noir c'est noir

Noir c'est Noir
♥♥
Un collaret molt delicat que amb detalls com les plomes i el llacet trenquen amb el negre del conjunt. En mi personalment m'encanta i desitjo que la seva propietària el gaudeixi moltíssim!!
 
Un collar muy delicado que con detalles como las plumas y el lacito rompen con el negro del conjunto.A mi personalmente me encanta y deseo que su propietaria el disfrute muchísimo!

dilluns, 28 de març del 2011

Per no perdre el nord...

♥♥
Per fer aquesta caixeta, aquest cop he triat papers amb motius marins i mapes
  Para hacer esta cajita, esta vez he elegido papeles con motivos marinos y mapas

Beauty

♥♥

No tinc la resposta a com es mesura l'amor, però si que puc dir que aquest collaret va surgir precissament de l'amor, perquè estimar és el sentiment més meravellós que existeix i m'inspira coses com aquestes. Desitjo que la seva nova propietària el gaudeixi tant com jo fent-lo !!!   Gràcies
No tengo la respuesta a cómo se mide el amor, pero si que puedo decir que este collar surgió precisamente del amor, 
porque amar es el sentimiento más maravilloso que existe 
y me inspira cosas como estas. Deseo que su nueva propietaria lo disfrute tanto como yo haciéndolo! Gracias

Ele de Laura

♥♥
L de Laura, perquè hi ha coses que simplement surgeixen de dins  i aquesta n'és una mostra... Un abecedari, una figura, una inicial, cintes i  paper. 
L de Laura, porque hay cosas que simplemente surgen de dentro y esta es una muestra ... Un abecedario, una figura, 
una inicial, cintas y papel.

Prent nota


♥♥
Bla, bla, bla, bla, bla..., per deixar volar la teva imaginació tan lluny com vulguis

Bla, bla, bla, bla, bla, para dejar volar tu imaginación tan lejos como quieras


I va volar...



♥♥
Una preciosa caixa que ja té nova mestressa. Mil colors, diferents mides, amb o sense nansa... Com t'imagines la teva caixeta?


Una preciosa caja que ya tiene nueva dueña. 
Mil colores, diferentes tamaños, con o sin asa... ¿Cómo te imaginas tu cajita?

Sol, solet, vinem a veure, vinem a veure...

♥♥
Ahir va ser el gran dia!! La meva jornada va començar molt d'hora  però no pintava massa bé perquè anant cap a Sant Cugat plovia molt... Ooooh, quin desastre, no podia ser, la meva primera fira i plovent!! Pero finalment vaig decidir montar i si tornava a ploure, doncs ja veuríem..., però de fet va acabar arreglant-se el dia i ens va acompanyar el solet durant tota la jornada!
Ayer fué el gran día!! Mi jornada empezó muy temprano pero no pintaba muy bien porque yendo hacia Sant Cugat llovía mucho ... Ooooh, qué desastre, no podía ser, mi primera feria y lloviendo!Pero finalmente decidí montar y si volvía a llover, pues ya veríamos ..., pero de hecho acabó arreglándose el día y nos acompañó el sol durante toda la jornada.


Atte.Suya-Mercat del Disseny-SantCugat




♥♥
El balanç és positiu perquè independenment de vendre cosetes, sobre tot, sobre tot, vaig aprendre moltíssim, de com organitzar-me millor per properes vegades, dels consells de les companyes, dels visitants!!

Ja està, prova superada!!!
El balance es positivo porque independientemente de vender cositas, sobre todo, sobre todo, aprendí muchísimo, de cómo organizarme mejor para próximas veces, de los consejos de las compañeras, de los visitantes!


Ya está, prueba superada!

dimarts, 8 de març del 2011

Maletí scrap

♥♥
Us vull ensenyar el resultat del taller d'scrap que vaig fer aquest dissabte passat a NaturalScrap amb la Eulàlia. Es tracta d'un bonic i pràctic maletí per guardar les eïnes d'scrap o allò que se us acudeixi. Un taller pràctic i divertit, si.

Creem el maletí partint de cero, amb cartó i cola, folrat amb paper de 7Gypsies, un detall per aquí, un altre per allà i ja està.

Ja estic treballant en nous models que espero ensenyar-vos a Sant Cugat.
 Os quiero enseñar el resultado del taller de scrap que hice este sábado pasado en NaturalScrap con Eulàlia. Se trata de un bonito y práctico maletín para guardar las herramientas de scrap o lo que se os ocurra. Un taller práctico y divertido, sí. 

Creamos el maletín partiendo de cero, con cartón y cola, forrado con papel de 7Gypsies, un detalle por aquí otro por allá y ya está.Un taller práctico y divertido, si
 
Ya estoy trabajando en nuevos modelos que espero enseñaros en Sant Cugat.

Maletí scrap